2017 Cedar County Fair schedule

0
66

Wednesday, July 12
7:00 a.m. – 7:00 p.m. Floral hall open
7:00 a.m. 4-H/FFA poultry show check-in (swine arena)
8:00 a.m. 4-H/FFA poultry show (swine arena)
8:00 a.m. 4-H/FFA horse show and performance entry (horse arena)
9:00 a.m. 4-H/FFA horse show (horse arena)
9:30 a.m. 4-H/FFA livestock judging entry (beef arena)
10:00 a.m. 4-H/FFA livestock judging (beef arena)
1:00 p.m. Fun swine show (swine arena)
3:00 p.m. Flower arrangements workshop (kids/adults) (floral hall)
4:00 p.m. 4-H/FFA beef showmanship (beef arena)
6:00 p.m. Queen announcement (P & K Midwest Stage)
6:30 p.m. Sports Wall of Fame (P & K Midwest Stage)
FFA Pie Auction (following Sports Wall of Fame)
7:00 p.m. Go-Kart Racing
Thursday, July 13
7:00 a.m. – 7:00 p.m. Floral hall open
8:00 a.m. 4-H/FFA swine show (swine arena)
10:00 a .m. – 11:00 a.m. 4-H/FFA all sheep and meat goat weigh-in (sheep barn)
10:00 a .m. – Noon Fun horse show or rain date for 4-H/FFA horse show (horse arena)
2:00 p.m. 4-H/FFA sheep show with meat goat to follow (beef arena)
2:00 – 4:00 p.m. P & K Midwest Stage – free entertainment (music, dancing, and fun-filled entertainment)
7:00 p.m. Open lamb show (beef arena)
7:00 p.m. Sprint Invaders and Sport Mods – Racing
Friday, July 14
8:00 a.m. – 7:00 p.m. Floral hall open
8:00 a.m. 4-H/FFA cow/calf check-in (beef arena)
8:30 a.m. 4-H/FFA cow/calf show (beef arena)
Heifer show follows cow/calf show.
1:00 p.m. 4-H working exhibits (4-H food stand)
3:00 – 5:00 p.m. Clover Kids Day at the fair
2:00 – 6: 00 p.m. “Open” bottle bucket calf – new option
2:00 – 4:00 p.m. P & K Midwest Stage – free entertainment (music, dancing, and fun-filled entertainment)
4:00 p.m. 4-H youth development STEM activities for kids (P & K Midwest Stage)
4:00 p.m. 4-H/FFA dog show sign-In (beef arena)
4:30 p.m. 4-H/FFA dog show (beef arena)
5:00 – 6:00 p.m. “Open” bottle bucket calf check-in (new option)
5:30 p.m. 4-H night on the P & K Midwest Stage
4-H clothing event style show
4-H Share the Fun
JrFLL & FLL Recognition
Clover Kids Graduation
4-H Communications Results
Presentation of 100-year certificate for Cedar County Extension
7:00 p.m. Tractor and truck pull
Saturday, July 15
8:00 a.m. – 7:00 p.m. Floral hall open
6:00 a.m. 4-H/FFA rabbit show entries (swine arena)
8:00 a.m. 4-H/FFA rabbit show (swine arena)
8:30 a.m. 4-H/FFA market beef show (beef arena)
9:00 a.m. Open horse show (horse arena)
1:30 p.m. Market beef and ribbon Sale (beef arena) (this is approximate start time; will follow market beef show)
2:00 – 4:00 p.m. P & K Midwest Stage – free entertainment (music, dancing, and fun-filled entertainment)
4:00 p.m. 4-H/FFA team fitting contest (beef arena)
5:00 p.m. Queen contest (P & K Midwest Stage)
Action of the Wood Carvings (P & K Midwest Stage)
7:00 p.m. Tucker Beathard concert with Cody Hicks
Sunday, July 16
6:00 a.m. Release of all market beef animals sold during Saturday sale
8:00 a.m. – 4:00 p.m. Floral hall open
8:00 a.m. Fifth annual Auto Fest
8:30 a.m. 4-H/FFA bottle bucket show (beef arena)
Open bottle bucket show follows 4-H bottle bucket 4-H/FFA dairy show follows bottle bucket show
10:00 a.m. 4- H/FFA pet show (swine arena)
9:45 – 10:15 a.m. Registration for baby contest (P & K Midwest Stage)
10:30 a.m. A nnual baby contest (P & K Midwest Stage)
11:00 a.m. Release of all animals
11:00 a.m. Antique and garden tractor pull (grandstand)
12:00 p.m. Kids tractor pull (beef show arena)
1:00 – 1:30 p.m. Youth Olympics – Clover Kids (K – 3d grade)
1:30 – 2:00 p.m. Youth Olympics – Junior 4-H members (4 – 6th grade)
2:00 – 3:00 p.m. Youth Olympics – Intermediate and senior 4-H members (7 – 12th grade)
2:00 – 4:00 p.m. Exhibits released in floral hall
3:00 p.m. Bill Riley show
3:00 – 3:30 p.m. Release of all non-livestock exhibits
5:00 p.m. 4-H/FFA award presentation – Mathews Building